گام ۱ : تمیز کردن پرتافیلتر
برای داشتن طعم بی نظیر قهوه حتما پرتافیلتر از باقیمانده تفاله قهوه تمیز بشه .

گام ۲ : تنظیم مقدار قهوه
برای تهیه یک شات (فنجان) قهوه اسپرسو ۷ الی ۱۰ گرم و برای دو شات ۱۴ الی ۲۰ گرم پودر قهوه نیاز است. حتما از قهوه مناسب با دستگاه و تازه استفاده کنید.

گام ۳ : تمپ کردن قهوه
میزان تمپ کردن پودر قهوه یکی دیگر از مراحل خیلی مهم در تهیه قهوه اسپرسو ست. به‌آرامی و با فشاری ثابت بر روی قهوه کمی فشار وارد کنید، زمانی که تمپ کردن به پایان رسید باید قهوه سطحی صاف داشته باشد.

گام ۴ : تمیز کردن هد گروپ
قبل از بستن پرتافیلتر روی هد گروپ، دکمه عصاره گیری را بزنید تا یک‌بار آب از آن عبور کند تا تفاله قهوه باقی مانده از عصاره گیری قبلی از بین برود.

گام ۵: بستن پرتافیلتر
در این مرحله از تهیه قهوه‌اسپرسو پرتافیلتر رو می‌بندیم و عمل عصاره گیری رو شروع
می‌کنیم. اگر بعد از بستن پرتافیلتر سریع عمل عصاره گیری را شروع نکنیم، گرمای پرتافیلتر باعث سوخت سطح قهوه می‌شود و کیفیت قهوه اسپرسو را پایین می‌آورد.

گام ۶: تنظیم زمان عصاره گیری
زمان عصاره گیری در آماده کردن قهوه اسپرسو اهمیت بالایی دارد و این زمان معمولاً بین ۲۵ الی ۳۰ ثانیه به‌طول می‌انجامد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X