چهار دلیل اصلی وجود دارد که چرا در اسپرسوی شما کرمایی وجود ندارد و همه آنها به سرعت رفع می شوند.

  1. نسبت نادرست قهوه به آب از علت های عدم وجود کرما
  2. اندازه پودر قهوه اشتباه از علل عدم وجود کرما
  3. فشار آب زیاد از دلایل عدم وجود کرما
  4. قهوه کهنه از علت های عدم وجود کرما

۱_نسبت نادرست قهوه به آب از علت های عدم وجود کرما

حتما از قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید تا کرمای بهتری داشته باشید.

یک شات استاندارد اسپرسو از ۱۸ گرم پودر قهوه استفاده می کند.

می توانید از ترازو برای اندازه گیری مقدار قهوه ای که در فیلتر اسپرسوی خود می ریزید استفاده کنید.

سپس می توانید آب را وزن کنید تا مطمئن شوید نسبت صحیح است.

۲_اندازه پودر قهوه اشتباه از علل عدم وجود کرما

شایع ترین دلیل عدم وجود کرما در اسپرسوی شما این است که از آسیاب قهوه با اندازه اشتباه برای فیلتر اسپرسوی خود استفاده می کنید.

پودر قهوه اسپرسو باید ریزتر از دانه های نمک خوراکی باشد و به قوام پودر قند برسد.

اگر تفاله‌ های قهوه خیلی درشت باشد، آب داغ خیلی سریع از آسیاب عبور می‌ کند و زمان اختلاط کافی برای کاهش روغن‌ های کرما را نمی‌ دهد و در نتیجه قهوه‌ ای با طعم ضعیف ایجاد می‌ شود.

بهترین راه برای اصلاح این وضعیت و دستیابی به استخراج مناسب این است که مطمئن شوید آسیاب قهوه شما مناسب است.

۳_فشار آب زیاد از دلایل عدم وجود کرما

شایع ترین علت کرمی نشدن اسپرسو، فشار بیش از حد آب است. این به ندرت اتفاق می افتد زیرا دستگاه های اسپرسوساز اتوماتیک معمولا روی فشار ۷ تا ۹ بار مورد نیاز برای تولید کرم تنظیم می شوند. با این حال، اگر مطمئن هستید که معیارهای قبلی را برآورده می کنید، ممکن است بخواهید تنظیم فشار دستگاه اسپرسوساز خود بررسی کنید تا مطمئن شوید که روی ۹ بار تنظیم شده است.

۴_قهوه کهنه از علت های عدم وجود کرما

دانه های قهوه پوسیده طعمی کدر یا پوسیده دارند و برای هیچ دستگاه قهوه ساز مناسب نیستند.

دانه‌ های قهوه کهنه شده در معرض اکسیژن قرار می‌ گیرند، که روغن‌ هایی را که به قهوه باکیفیت طعم می‌ دهند، ایجاد کند.

عدم وجود این روغن های ارزشمند به این معنی است که لایه کرمی مورد نظر را نمی توان با آب امولسیون کرد.

بهترین گزینه برای خرید دانه های تازه این است که از یک تامین کننده متخصص دانه قهوه خریداری کنید

7 thoughts on “عدم وجود کرما روی اسپرسو به چه علتی است؟

  1. سلام من یکدستگاه مباشی نیمه صنعتی مدل ۲۱۰۴غیر تحت فشار خریدم ولی وقتی قهوه میگیرم اصلا کرما نداره و ابکی هست و درجه بار دستگاه اصلا بالا نمیره میخواستم بدونم از چه ترکیب قهوه با چه درجه ای باید استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

    1. سلام بزرگوار
      برای اینکه کرمای خوبی از این‌ دستگاه بگیرید باید سایز آسیاب متناسب با دستگاه داشته باشید و تمپ و لول به درستی انجام بشه .
      وقتی سایز آسیاب قهوه درشت باشه هم عصاره گیری ضعیفی دارید هم مانومتر عددی رو نشون نمیده، چون انقدر سایز قهوه درشت هست که آب به راحتی از اون عبور میکنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X